Verloving is een zinvolle daad. Wie heeft er nooit van gedroomd om voor altijd verbonden te zijn met hun belangrijkste persoon? Nou, ik ben misschien te romantisch, maar ik hoop zeker dat ik dat ooit kan meemaken … Maar hoe dan ook! Een heel belangrijk onderdeel van verloofd zijn, ja, de gevoelens natuurlijk. Maar laten we het traditionele object niet vergeten dat wordt gebruikt als bewijs van verbinding. Ik heb het natuurlijk over de verlovingsring.

Zonder al te ver te gaan en een ring van 7,5 miljoen dollar voor je geliefde te kopen, zoals sommige bekende mensen doen (het eerste voorbeeld dat in me opkomt is eigenlijk de ring van Mariah Carey), moet je voorzichtig zijn bij het kiezen van de ring.

Zoveel mogelijkheden! Verschillende kleuren, verschillende edelstenen en ga zo maar door … Welke zal hij of zij verkiezen?

Allereerst heb je de diamant die vrijwel een veilige keuze is. Het past bij elke huidskleur en de steen is het symbool van zuiverheid en eeuwigheid. Wees voorzichtig met de kwaliteit van de steen en je zult hem / haar perfect gelukkig maken.

Hagerty Jewel Clean helpt je diamanten en edelstenen te reinigen en te verzorgen.

Maar kom op! Persoonlijk hou ik van originaliteit en een gekleurde steen zou ook zo gaaf zijn. Smaragd symboliseert hoop en robijn staat voor geluk en passie. Als je de persoon met wie je je verlooft heel goed kent (en dat zou je ook moeten doen!), zal de keuze gemakkelijker zijn voor de kleur of de steen (een rode robijn zou perfect zijn voor mij … hoe dan ook).

Fine Stones Clean helpt je bij het reinigen en verzorgen van smaragden en andere fijne stenen.

Na de steen moet je ook een keuze maken voor het metaal. Witgoud is de meest voorkomende keuze, maar geel- en roségoud worden ook populair. Platina is misschien een goede keuze, maar het is ook resistenter. Nogmaals, je keuze moet ook afhangen van het belang van je geliefde, bijvoorbeeld zijn / haar baan. Als zijn / haar werk fysiek is, neem dan beter een meer bestendig sieraad.

Gold Cloth en Silver Cloth helpen je bij het reinigen en verzorgen van gouden en zilveren sieraden.
Denk ook aan de trouwring. Beter als beide ringen goed samen gaan!

Onthoud tenslotte dat voor elke romanticus (~~ zoals ikzelf ~~) het belangrijkste liefde is. De ring is een concrete manier om het te laten zien.