Nou, ik merkte dat mijn oren niet doorboord zijn en eigenlijk was dit tot voor kort helemaal geen probleem voor mij. Ik ging naar een juwelierszaak en vond net de perfecte (rode natuurlijk) sieraden die bij de jurk zouden passen die ik voor Kerstmis had gekocht. Alleen een oh (niet) zo klein detail: deze sieraden waren oorbellen. Omdat ik mijn liefde op het eerste gezicht hiervoor niet kon negeren, moet ik nu mijn oren doorboren.

Zo begon ik te zoeken naar hoe ik ze moest dragen. Ik kwam erachter dat er eigenlijk regels zijn. Laten we dan maar met ze beginnen!

De oorbellen die je draagt, moeten passen bij het soort gezicht dat je hebt:
-Als je een rond gezicht hebt, kies dan voor lange, hoekige oorhangers, waardoor je gelaatstrekken er fijner uitzien.
-Als je een vierkant of rechthoekig gezicht hebt, kies dan voor ronde oorbellen met zachte randen. Elke lengte is ok!
-Als je een ovaal gezicht hebt, dan heb je geluk! Alles mag, je ziet er geweldig uit!
-Als je een hartvormig gezicht hebt, kun je beter ronde oorbellen kiezen die niet te lang zijn.

Vergeet niet dat dit advies niet alles doet. Voor alles moet je kleding dragen die je leuk vindt, waardoor je je mooi voelt en je zelfvertrouwen opbouwt!

Nu ga ik mijn oren laten lijden …