Als je van iemand houdt en je wilt je liefste een geschenk geven, dan komt dit gezegde in je op: «Liefde betekent geven zonder grenzen». Het doet je denken dat het beste valentijnscadeau het duurst is. Maar wacht, de symboliek van het geschenk, is dat niet het belangrijkste? Het beste juweel voor je geliefde moet worden aangepast aan je relatie.

Relatie begin:
Meneer, maak je nieuwe vriendin niet bang en breng je nieuwe vriendin niet in verlegenheid met een heel duur juweel, maar bied ook geen waardeloos juweel aan. Je beste bondgenoot? Keramiek! Veel juwelen zijn gemaakt met keramiek. Je kunt een armband of een ring met een steen kiezen of niet. Je zal veel keramische juwelen tegen lage prijzen vinden.

Voor jullie dames, zijn staal en leer twee materialen die mooie armbanden hebben gemaakt tegen redelijke prijzen.

Mooie liefde:
Elke edelsteen heeft een symbool, vergeet dat niet! Kies de edelstenen op basis van je liefdesituatie:
• Als je getrouwd bent, is een diamant de beste edelsteen. Het betekent geluk en kracht voor een getrouwd stel.
• Als je liefde eeuwig is en gebaseerd op vertrouwen: kies een juweel met smaragden. Het symboliseert ware liefde, hoop en vertrouwen.
• Als je een hartstochtelijke liefde leeft: kies voor robijn en zijn prachtige rode kleur. Het is de parel van de passie, het symboliseert moed, vuur en liefde.
• Als je je wilt binden met je vriendin: kies voor saffier, de blauwe kleur verwijst naar zuiverheid en wijsheid. Dit juweeltje geeft geduld en kracht aan relaties.
• Als je trouw wilt blijven, kies dan voor topaas of granaat. De deugd van topaas is om passies te beheersen. De granaat heeft een meer erotisch standpunt, maar altijd met loyaliteit aan de persoon van wie je houdt.
• Als je je oprechtheid wilt tonen, is de amethist de goede steen om aan te bieden. Het beschermt mensen tegen slechte bedoelingen.

Aarzel niet om het juweel te graveren, het zal een meerwaarde geven aan je cadeau en het uniek maken! Een ander idee is om erop te staan ​​dat jullie jaren samen zijn. Denk voor getrouwde stellen voor drie jaar aan een ring met drie ineengevlochten ringen.

Je hebt nu de sleutels om het beste cadeau voor Valentijnsdag te maken, een gereflecteerd geschenk is meer waard dan een duur.