Je wilt je badkamer vernieuwen met natuursteen? Dit artikel is voor jou gemaakt. Ontdek de sterke en zwakke punten van steen en marmer. Marmer heeft zijn reputatie door de jaren heen behouden. Door het gebruik van marmer ontstaat er een high-end sfeer. Dit materiaal is nobel en luxueus. Over het algemeen zijn natuurstenen luxe materialen die een badkamer een elegante kant geven. Het creëert een zen- en natuurlijke sfeer. Elke plaat is anders. Het maakt je interieur uniek. Marmer geeft veel helderheid en er zijn veel verschillende kleuren.

Natuurstenen kunnen in het algemeen zowel in wandmontage als op de grond worden geplaatst. Het geeft een flexibel aspect aan dit materiaal. Het belangrijkste voordeel van natuursteen is dus het uiterlijk en de esthetiek. Natuurstenen zijn ook duurzame materialen. Een glas dat op dit soort ondergrond valt, zal het niet beschadigen of zelfs maar bekrassen.

Niettemin is de prijs uiteraard het grootste nadeel, ook al is deze door de jaren heen gedaald. Natuursteen kan tot zes keer duurder zijn dan bijvoorbeeld keramiek, en de legkosten ook meer dan een traditionele steen. Natuurstenen kunnen ook worden gekleurd en hebben onderhoud en reiniging nodig. Er bestaan ​​gespecialiseerde producten, net als Hagerty’s Natural Stone Care of Marble Care. Je kunt nu je keuze maken met alles in gedachten, veel succes!