Plastic is chic !

Waarom kiezen voor kunststof meubelen?


De Koning van de jaren 50 en 60, plastic komt terug en wordt weer trendy. Plastic is tegenwoordig meer dan een goedkoop materiaal, het is chique! En het is een must geworden! Als een kameleon past het bij alle stijlen!


Zet je vooroordelen opzij! Kunststof meubelen zijn niet langer de goedkoopste meubels die we overal zien (concert, school, openbare ruimte …). De grootste ontwerpers, zoals Verner Panton en Philippe Starck, hebben zich laten inspireren door de vele kwaliteiten. Lichtgewicht, gemakkelijk te verplaatsen en bijna onbreekbaar, het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is een gemakkelijk te matchen en gemakkelijk te onderhouden materiaal! Het kan in vele vormen en kleuren worden gemaakt en geeft originaliteit aan uw interieur! Geen eentonigheid meer! Kunststof biedt u veel mogelijkheden tegen gereduceerde prijzen!


Het zwarte plastic geeft een chique en contrastrijke uitstraling aan je interieur. Houd je meer van nuchterheid, kies dan voor transparantie, dit is de moderne trend van dit moment! Het past perfect bij alle soorten interieurs, van de keuken tot de badkamer en woonkamer. Kies voor flitsende kleuren zoals rood, oranje, roze, blauw of groen om je interieur levendigheid en warmte te geven!


Het enige nadeel is dat het na verloop van tijd zijn glans kan verliezen! Gebruik Hagerty High Tech Plastic Care en Hagerty High Tech Cloth om het helder te houden. Door de vervuilende kant jarenlang slecht gezien, is plastic tegenwoordig recyclebaar en milieuvriendelijk. Het heeft niets meer te benijden op de edele materialen zoals steen of hout!