Ervaar zelf het gemak en de precisie van de Precious Stones Pencil van Hagerty en vraag nu vrijblijvend en kosteloos uw proefexemplaar aan!

Nieuw in het Black line assortiment van Hagerty is de Precious stones pencil. Deze unieke pen is speciaal ontwikkelt om eenvoudig diamanten, saffieren en robijnen te reinigen en weer te laten glanzen; met het fijne borsteltje kan men tot achter de stenen komen waardoor zelfs de moeilijkst bereikbare plekken eenvoudig, veilig en grondig te reinigen zijn. De pen is gevuld met een reinigingsvloeistof van hoge kwaliteit zoals u van Hagerty gewend bent.

Ter introductie biedt Hagerty Nederland speciaal voor de juweliers, edel- en goudsmeden in de Benelux u graag eenmalig en kosteloos een Precious stones pencil met documentatie aan, zodat u zelf de werking van dit product kunt ervaren. U vraagt de juwelenpen eenvoudig aan door onderstaand formulier* in te vullen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

*Actievoorwaarden:

Door deel te nemen aan de actie gaat u akkoord met deze actievoorwaarden. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt en/of tot uiterlijk 1 maart 2021. Deelname aan de actie is kosteloos. Om deel te nemen aan de actie dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden; u bent werkzaam als edel-, goudsmit danwel juwelier in Nederland, België of Luxemburg. Per bedrijf (kvk-nummer) kunt u 1 aanvraag doen. Hagerty Nederland VOF is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en/of verstrekt aan derden maar uitsluitend gebruikt voor interne marketing doeleinden. Het is niet mogelijk om het aangevraagde product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag. Hagerty Nederland VOF is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie zonder opgaaf van reden te beëindigen. Op deze actie zijn naast de actievoorwaarden ook de algemene voorwaarden van Hagerty Nederland VOF en het Nederlands recht van toepassing. Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie kan je contact opnemen met Hagerty Nederland VOF via [email protected]