Hagerty voor al uw kostbare bezittingen

Het perfecte systeem voor een hygiënisch schoon tapijt
Hagerty Tegen vetvlekken staat uw stofzuiger machteloos. Vuildeeltjes maken uw tapijt tot een voedingsbodem voor bacteriën, ze tasten de vezels aan en laten de kleuren verbleken. Daarom heeft uw (kostbare) tapijt HAGERTY nodig. U houdt een hygiënisch schoon tapijt over, met fris ruikende vezels die tegen snelle hervervuiling bestand zijn. De kleuren lijken weer als nieuw.

Ook voor bescherming tegen allergieën
Uit allergieonderzoek is gebleken: HAGERTY werkt anti-allergeen en helpt om allergieën ten gevolge van huistofmijt te voorkomen!

Het tapijtreinigingsprincipe

Hagerty zuigmondMet de Hagerty machine wordt in één beweging een mengsel van Hagerty Spray-Ex tapijtreiniger en water in het tapijt gesproeid en vrijwel gelijktijdig weer opgezogen. De krachtige werking van de vloeistof zorgt voor een snel en hoog reinigingsresultaat. Het gereinigde oppervlak is door de geringe restvochtigheid na enkele uren weer beloopbaar. Katoenen tapijt blijft meestal wat langer vochtig.

De Hagerty sproei-extractie tapijtreinigingsmachine

Zowel de Hagerty V als zijn opvolgers de Hagerty 100 en de Hagerty Blue H machine zijn inmiddels beproefde apparaten: ze onderscheiden zich niet alleen door de robuuste techniek, maar ook door de uitgesproken flexibiliteit bij de toepassingen.

U kunt de Hagerty machine gebruiken bij het reinigen van kamerbreed tapijt, karpetten en berbers maar ook, met een speciaal hulpstuk, bij het reinigen van gestoffeerde meubels, trappen, autobekleding en matrassen.

Hagerty V tapijtreinigingsmachine
Hagerty 100 tapijtreinigingsmachineHagerty Blue H tapijtreinigingsmachine