Hagerty voor al uw kostbare bezittingen

Vlekken uit uw tapijt, vloerbedekking of bank verwijderen met Hagerty

Vlekken verwijderen

Is uw tapijt vuil en wilt u zo snel mogelijk de vlekken verwijderen? Kies dan voor de producten van Hagerty. In ons assortiment hebben wij verschillende reinigingsmiddelen die uw vloerbedekking of tapijt er weer prachtig uit laat zien. Vlekken verwijderen is door onze reinigingsmiddelen een klusje dat u met plezier uit zult voeren. Na gebruik van onze producten zult u zien dat de oorspronkelijke kleur weer terug zal komen en de vlekken permanent verwijderd worden.

Uw vloerbedekking weer schoon en fris
Bij ons kunt u verschillende reinigingsproducten kopen die effectief zijn en daarnaast ook nog eens betaalbaar zijn. Wij verzekeren u dat na correct gebruik van onze reinigingsproducten uw vloerbedekking en tapijten er schoon uitzien en weer fris zullen ruiken. Een grondige reiniging van al het vuil is mogelijk met Hagerty. Vlekken verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Direct vlekken verwijderen?
Wilt u zelf ervaren hoe effectief onze producten zijn om vlekken te verwijderen? Bestel dan nu onze reinigingsmiddelen of huur onze reinigingsmachine. Voor vragen over vlekken verwijderen of onze producten kunt u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@hagerty.nl of bel ons op (0800) 424 37 89.